Belgravia

Vis stort billede Tilføj
Belgravia

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den 15. juni 1815 om aftenen samles den engelske overklasses fornemste repræsentanter i Bruxelles til, hvad der senere skal gå over i verdenshistorien som et af de mest berygtede baller – hertuginden af Richmonds bal. Det er aftenen før Slaget ved Waterloo, og mange af ballets flotte unge mænd vil den følgende dag optræde på slagmarken.

For Sophia Trenchard, den unge, smukke datter af storhertugen af Wellingtons krigsleverandør, kommer denne aften til at forandre alt. Men det er først 25 år senere, da den opadstræbende Trenchard-familie flytter til Belgravia, Londons nybyggede rigmandskvarter, at aftenens virkelige eftervirkninger bliver mærkbare. For i denne nye verden, hvor aristokratiet må omgås med nyrige opkomlinge, er der dem, der ville foretrække, at fortidens hemmeligheder forbliver skjulte …

Forfatteren af tv-serien Downton Abbey har skrevet en ny grandios roman, Belgravia – en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, herskab og tjenestefolk, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.

Belgravia er tidligere udgivet som e-bogs- og lydbogs-føljeton og foreligger nu i en smuk indbundet udgave.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julian Fellowes
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 29 Jun 2016
Oplagsdato: 29 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740032987

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk