Belejring

Vis stort billede
Belejring

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

15-årige Caspian er under belejring i en tilværelse, hvor der hverken er plads til at vise sårbarhed eller have ambitioner. Og da en helt almindelig skoledag ender i katastrofe, konfronteres Caspian for alvor med livets brutalitet.

Belejring udspiller sig i løbet af én dag og er fortalt i én lang køre af Caspian selv til en navnløs ven i telefonen. En monolog, som fletter sig ind og ud af den skæbnesvangre dag og ind og ud af Caspians liv. Men en far, som forsvandt ud af hans liv, og en nedbrudt mor, som lever i falsk forventning om, at han en dag vender tilbage.

Belejring er Forbandende ungdom i Vollsmose, henlagt til en stockholmsk forstad, og Hassan Loo Sattarvandi (f. 1975 i Teheran) er et af de hotteste nye navne svensk litteratur. Belejring er hans anden roman, et råt og rørende og samtidig litterært raffineret indblik i ghettoland, hvor samfundets ”perkere” , hvide som mørke, bor. Den blev nomineret til SVT’s romanpris. Hassan Loo Sattarvandi er desuden kendt som manusforfatter på filmatiseringen af Snabba Cash, Jens Lapidus’ bestseller.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hassan Loo Sattarvandi
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originaltitel: Belägring
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 267 g
Udgivelsesdato: 28 Jan 2013
Oplagsdato: 28 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771088793

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk