Bedstemødre for Fred - Politisk Ukorrekte Noveller 4

Vis stort billede
Bedstemødre for Fred  -  Politisk Ukorrekte Noveller 4

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Med Bedstemødre for Fred er Jens Hostrup nået til sin fjerde samling af politisk ukorrekte noveller (PUN). Også denne gang bliver der skudt på alt, hvad der bevæger sig, og forfatteren udstiller med stor fornøjelse forskellige eksempler på inkompetence og uduelighed blandt store og små – mest store, for deres inkompetente beslutninger går ud over os alle!
Læserne kan ligeledes glæde sig til gensynet med kendte personer som ligestillingsministerinden Anomalie Gungerdrylle, statsministerinden Oasis Marbleface, doktor Arsecavity og Lavmaahl-klanen; vi hører nyt om Gargoyle Brandert-selskabets aktiviteter, finansministeren Ulyksalighedsvang og hans med-/modarbejderinde Hælved fra de Fri Radikaler og det sidstes yndlings-hadeobjekt: von Slurk, der gør, hvad han kan, for at svare for sig.

Uddrag af bogen
Men Olle havde stadig sin ubetvingelige lyst til at frelse andre, og jo længere væk, de var, des bedre. En af hendes tidligere hjerteveninder havde engang sagt til hende, at der faktisk var en hel del fattige mennesker i dette land, der godt kunne trænge til en hjælpende hånd, men det var blevet afvist hårdt og fagligt af Olle med ordene:
”Vores velfærdsstat tager sig af vore trængende, men der er ingen, der tager sig af de trængende i ulandene, og desuden lugter vore trængende, når jeg kommer tæt på dem.
”Da hjerteveninden engang havde opfordret Olle til at tage nogle trængende muhamedanske ofre ind i sit store hus (”du har jo plads nok”), var hjerteveninden pludselig blevet tidligere hjerteveninde, som aldrig mere blev inviteret til drikkegilde med de andre Fri Radikaler-veninder.

Om forfatteren
JENS HOSTRUP har gennem et liv med forskelligartede arbejdsforhold som landarbejder, chauffør, militærmand, forretningsmand, lærer, maler/grafiker og forfatter erhvervet sig et omfattende livsgrundlag med tilhørende erfaringer, ærgrelser og glæder at trække på til sine fritvoksende og fabulerende skrøner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Hostrup
Sideantal: 210
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 328 g
Serie: PUN
Udgivelsesdato: 10 Apr 2016
Oplagsdato: 10 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420601

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Bedstemødre for Fred - Politisk Ukorrekte Noveller 4 Mellemgaard