Beatrice og Vergil

Vis stort billede Tilføj
Beatrice og Vergil

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
BEATRICE OG VERGIL er den længe ventede nye roman fra Yann Martel, der begejstrede læsere verden over med bestselleren PI’S LIV.

Romanen kan til en begyndelse ligne en biografi, idet hovedpersonen Henry er forfatter, og hans forrige bog, der blev en stor succes, involverede dyr. Hans nye bog, der handler om Holocaust, er netop blev afvist af hans forlægger, og han er flyttet med sin kæreste til en unavngiven storby. Her kontaktes Henry af en ældre mand, der har brug for hans hjælp. Manden er konservator – han har en hel butik fyldt med udstoppede dyr – og er ved at skrive et skuespil om en abe, der hedder Vergil, og et æsel, der hedder Beatrice. Henry indvilger i at hjælpe, men det hele udvikler sig snart mere makabert, end Henry var forberedt på, og i baglokalet til konservatorens butik, overvåget af de udstoppede hovedrolleindehavere og med Flaubert og Beckett på sidelinjen, vækkes spøgelset fra Holocaust langsomt til live.

"..det er en fuldstændig særegen og fabelagtig fortælling, Martel har begået; den knopskyder, remonterer og åbenbarer nye fortællinger, der veloplagt stritter i alle retninger for til sidst at samle sig og understrege sin egen pointe.."
- Kristeligt Dagblad

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yann Martel
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 307 g
Udgivelsesdato: 02 Sep 2010
Oplagsdato: 02 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771080261

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Beatrice og Vergil Peoples Press