Barmhjertighedens pris

Vis stort billede
Barmhjertighedens pris

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Efter en smertefuld skilsmisse fra en utro ægtemand, er Natalie Coombs ved at komme på benene igen. Men så åbner en række begivenheder op for de sårede følelser. Kan hun få hjælp til at klare presset fra omgivelserne? Og tør hun elske igen?

EN KVINDES MÅLRETTETHED OG SMERTEFULDE FORTID
Natalie er enlig mor til to, som ikke blot forsøger at opdrage sine egne børn, men også forsøger at redde de uønskede og ufødte som leder af et graviditetskrisecenter. Da en ung gravid pige kommer ind i hendes klinik, vælter en bølge af følelser op, og Natalie konfronteres med smertefulde minder og valget mellem enten at holde fast i hendes smerte eller give slip og tilgive. Hvor langt vil hun gå for at redde dette ufødte barn, og vil en hjerteskærende hemmelighed knuse hendes indsats.

EN UNG PIGES DESPERATE BEHOV FOR MEDFØLELSE
Linn er kun nitten år gammel, men hun bærer allerede på et helt livs følelsesmæssig bagage, sammen med en tungtvejende beslutning, der kan ændre livet for mange for evigt. Vil hun fortsætte med at skjule hendes mørke hemmelighed eller se en fortid i øjnene, der i sidste ende vil føre til helbredelse.

TRE SØSTRE, EN LÆNGSEL
Mens Paula stille kæmper med barnløshed, offentliggør Hanna sin graviditet, og Natalie har tanker om adoption. Kan hver søster få sit ønske opfyldt?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Denise Hunter
Sideantal: 406
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Martin Morfjord
Originaltitel: Saving Grace
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Mette Wigh Tvermoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 149 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 677 g
Serie: Nye Højder
Udgivelsesdato: 31 May 2011
Oplagsdato: 31 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772479064

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Barmhjertighedens pris Scandinavia