Bare sammen

Vis stort billede
Bare sammen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Romanens hovedpersoner er en kvindelig kunstner, Camille, kokken Franck, dennes bedstemor, som absolut ikke ønsker at komme på plejehjem, og en filosofistuderende ved navn Philibert. De tre unge er sidst i tyverne. Deres udgangspunkt er vidt forskelligt, men fælles for dem er, at de alle tre er præget af en traumatisk opvækst.

Philibert er adelig, meget genert og stammer pga. en forfærdelig opvækst med en dominerende og uforstående far. Han bor i Paris i en kæmpelejlighed, som går familien af hænde, hvis den ikke bebos af familien. Her er kokken Franck havnet ved et tilfælde. Han arbejder på en fin restaurant og er noget af en børste. Han er vokset op hos sin bedstemor på landet.

Camille bor på kvisten i samme ejendom. Hun er ulykkelig, anorektisk og menneskesky. Da hun er helt ude i tovene, får Philibert hende installeret i den store lejlighed, hvor han og Franck forsøger at få noget mad i hende. Det bliver starten på et ualmindeligt bofællesskab.

"Forfatteren har skabt en helstøbt, vidunderligt livsbekræftende og underholdende roman om livets grumhed." - Litteratursiden

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Gavalda
Sideantal: 553
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 154 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 792 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2014
Oplagsdato: 16 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711331538

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Bare sammen Lindhardt Og Ringhof