Bankrøver Blues

Vis stort billede
Bankrøver Blues

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En ganske almindelig bankrøver har mødt sin overmand: statsministerens spindoktor! En mand, han beundrer for det, der altid har været bandittens målestok.

Men statsministeren bliver myrdet. Baggrunden for mordet er ikke til at tage fejl af, hændelsesforløbet er soleklart: Præsidenten fra Letland havde været på officielt besøg; hans kødfulde hustru havde siddet fast i rutsjebanen i Tivoli; der havde været grønlandske demonstrationer mod Thulebasen; dommeren havde dømt et forkert straffespark mod Martin Laursen i kampen mod Sverige; den amerikanske udenrigskomite havde gjort knuder; den tyrkiske ambassade var brændt ned; statsministerens frue havde købt en sofa i ILVA - og udenrigsministeren var som sædvanlig idiot.

Vores bankrøver må tage stilling til dybt eksistentielle spørgsmål: Er ondt altid så forfærdelig ondt -og hvor god er godheden? Hvad nu hvis magt kan redde verden - bør man så ikke søge den? Er der plads til en død statsminister i en tønde til opsamling af regnvand - og hvor gør man i givet fald af tønden?

"At den gode komiker også kan spille en fremragende skurk, er vor egen Flemming Jensen et fint eksempel på." - Bo Tao Michaëlis, Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemmeing Jensen
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 279 g
Udgivelsesdato: 17 Mar 2015
Oplagsdato: 17 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711443514

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Bankrøver Blues Lindhardt Og Ringhof