Bangebuks - roman

Vis stort billede Tilføj
Bangebuks - roman

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lone er en super checket kvinde sidst i 30'erne med styr på både karrieren og sit privatliv. Hun bor i en større provinsby i en stor villa med sin ægtefælle gennem 20 år og deres teenagedatter. Kun hendes mand ved at hun lider af angst. Hun er kronisk bange for at blive syg alvorligt syg. Og hun er bange for at være alene køre hurtigt i bil rejse og alt hvad der er uforudset. Faktisk er det hendes forsøg på at iscenesætte det totalt forudsigelige liv der gør at hun en dag afslører sin mand i utroskab.
Da vi møder hende er hun og hendes mand på vej hjem fra en forsoningsrejse i Thailand. Her opdager hun at manden stadig har kontakt til sin elskerinde. Men det bliver ikke ham der kommer til at vende fuldstændig op og ned på hendes tilværelse inden for de næste par dage. Det er derimod to helt fremmede mænd der sætter hende i den ene angstprovokerende situation efter den anden.
Først da Lone bliver tvunget til at handle på egen hånd viser det sig at hun i virkeligheden er stærkere end hun selv tror. Konfronteret med den helt konkrete angst for fremmede truende mænd i mørke kælderrum går det op for hende hvilken angst der er den værste at være offer for - og det er først i de grænseoverskridende handlinger at hun møder og lærer sig selv at kende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Kløvedal
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 144 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 336 g
Udgivelsesdato: 29 May 2006
Oplagsdato: 29 May 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779731776

Sprog

Dansk

Bangebuks - roman Tiderne Skifter