Balladen om Elena - En kærlighedshistorie

Vis stort billede
Balladen om Elena - En kærlighedshistorie

228,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den gæve, kærlige, livsglade, unge pige Elena får pludselig livets alvor at føle, da krigen bryder ud. Allerede 10 år tidligere flygtede hun og hendes sigøjnerfamilie fra Franko-regimet i håb om at finde bedre rammer for livet. Familien, der således lever en nomadetilværelse, bliver fanget i’43 og Elena må henslæbe nogle brutale år i koncentrationslejr. Samtidig i Spanien sidder den unge musiker Stefan.


Vi følger de to unge menneskers liv og deres veje krydses og en rørende kærlighedtager sin begyndelse. Men krig og skæbne skiller dem ad. Vil det lykkes dem at holde kærligheden i live og finde hinanden igen?
Balladen om Elena er en kærlighedsroman om mod, skæbne, relationer, familiesammenhold, drømme og om at finde og vise ømhed og tillid, trods virkelighedens barske realiteter.

Bogen henvender sig primært til kvinder over 18 år.

Om forfatteren Nina Ullmann er født i 1964 i Stavanger, Norge og har de sidste 16 år boet i København.Hun arbejder som coach og jobkonsulent og har en kreativ åre. Hun har tidligere skrevet digte og noveller, men springer nu ud som romandebutant.

" Rimelig letlæst enkel, underholdende bog om ungdomskærlighed, der bliver sat på standby af anden verdenskrig. " Lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Ullmann
Sideantal: 270
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 143 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 445 g
Udgivelsesdato: 11 Sep 2013
Oplagsdato: 11 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150780

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Balladen om Elena - En kærlighedshistorie Alfa