Baby - roman

Vis stort billede
Baby - roman

89,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er udgivet mange bøger om svangerskabet og fødslen. Men ingen så åbenhjertig usentimental som den franske forfatter Marie Darrieussecqs Baby.
Intelligent og bistert humoristisk intimt og almengyldigt fortæller Marie Darrieussecq om moderskabets konfliktfyldte følelser og de første måneder af moderens og barnets fælles liv. Romanen - som er forfatterens tredje på dansk - er fortalt i korte dagbogslignende kapitler om alle de forandringer i livet som den nyfødte afstedkommer - amningen bleskiftene nattevågen uroen den lammende træthed.
Baby er ægte ufortyndet autofiction som genren kaldes på fransk. Uden omsvøb i et levende og præcist sprog redegør fortælleren for sine tanker og oplevelser under moderskabets første omvæltende periode. Darrieussecq sætter ord på alle de blandede og oprivende følelser og fantasier som moderskabet vækker og hun gør det med en både befriende og sort humor - og med en fortællerstemme der er personlig uden at blive klæg almengyldig og samtidig ekstremt privat og intim.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Darrieussecq
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 127 mm
Højde: 190 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 160 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2005
Oplagsdato: 14 Apr 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779730793

Sprog

Dansk