At redde fisk

Vis stort billede Tilføj
At redde fisk

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
At redde fisk- roman om ulykkelig kærlighed, selvbedrag og verdenshavenes tilstand
Da Monique Champagne bliver forladt af sin kæreste, opgiver hun sin forfatterkarriere og indleder et korstog mod overfiskning. Hendes følelsesladede artikel om emnet vækker opsigt, og hun bliver inviteret til at bidrage med et mere emotionelt oplæg blandt de tunge videnskabelige foredrag på internationale fiskerikongresser over hele verden.
Monique lader sig opsluge af denne nye verden blandt forskere og aktivister, og den ædle kamp for at redde fiskene fra menneskets rovdrift får hende midlertidigt til at glemme sine kærlighedssorger. Men hvor længe kan hun gemme sig bag torsk og tun? Langsomt skyller virkeligheden ind over hende og stiller spørgsmålstegn ved, hvem der virkelig bør reddes.
I sin originale bog At redde fisk kombinerer Annelies Verbeke realisme og absurditet, så der opstår en ny og plausibel form for virkelighed. Med underspillet humor fremskriver hun en intelligent og rammende fortælling om en kvindes selvbedrag og følelsemæssige forfald.
Om forfatteren
Annelies Verbeke(født 1976 i Belgien) debuterede i 2003 med den anmelderroste og prisbelønnede roman Slaap! (Sov!). Verbeke skriver foruden romaner og noveller også filmmanuskripter og klummer med filosofisk og humoristisk kant. Hendes bøger er oversat til mere end 20 sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annelies Verbeke
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Originaltitel: Vissen redden
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 07 Jan 2013
Oplagsdato: 07 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410020

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk