Astronauternes Klub

Astronauternes Klub Forstør

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Tindrende smuk fortælling om sjælens skrøbelighed
Ulrikka Strandbygaard har siden sin debut i 1993 udgivet romaner og børnebøger på Rosinante, Gyldendal og Torgard og har modtaget adskillige litteraturlegater for sine fabulerende fortællinger.
Astronauternes Klub, der er støttet af Statens kunstfond, er Urlikka Strandbygaards 3. voksenroman.
"Rørende og udfordrende fortælling. Fyldt med spændende detaljer, godt sprog ... der er kærligheden, utroskaben og svigt i flere former, der er virkelighedsflugten, fantasterne ... Forfatteren formår at gengive følelsen af barndommen, så man næsten føler sin egen barndom træde frem" Fra Lektørudtalelse, DBC.
Romanen følger Sigurd, der vokser op i de flippede 70'ere, hvor mantraet er fri kærlighed. Men hans mor Gudrun, der er hjertekirurg kan ikke acceptere hans overdrevne følsomhed og ønsker dybest set, at han tager sig sammen og bliver et andet menneske.
Sigurds far, Holger, der er ansat i DSB, sværmer i hemmelighed for Kraftkussen, der holder til i de underjordiske gange under Hovedbanegården. Han er en drømmer, der folder svaner af servietter, som dog aldrig letter fra jorden. Som ung mister Sigurd den eneste person, der nogensinde har set ham, som den han er. Fra den dag må han kæmpe alene med sin mors afsky og en dyb og umulig længsel efter at finde sig selv.
Astronauternes Klub er en tindrende smuk fortælling om sjælens skrøbelighed. En dramatisk kærlighedshistorie om ikke at elske sig selv.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ulrikka Strandbygaard
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Nis Jakob/Colorbox
Omslagsgrafiker: Nis Jakob
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Billige Ebøger
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 16 Oct 2014
Varefakta
Reference

b-9788792970404

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Astronauternes Klub Billige Ebøger