Appelsinæblet

Vis stort billede
Appelsinæblet

239,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Viggo Mosegård lever et stilfærdigt liv alene i København. En opringning fra den lille pige Ina, der har været død i mange år, bringer ham tilbage til landsbyen Bjørnstrup, der er under total forandring.

Appelsinæblet er en magisk fortælling om en slægt i opbrud. Det er også en roman om vores tid, en epoke, hvor den danske landkultur bliver forvandlet. Har fortiden stadig noget at sige os? Og hvad sker der, hvis vi kapper båndene til vores rødder?

Appelsinæblet er Lars Olsen Aasens debut som romanforfatter. Han har skrevet adskillige opførte teaterstykker for børn, unge og voksne. Han er blevet spillet i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og på Færøerne.

"Lars Olsen Aasen har i romanen ”Appelsinæblet” fortalt en fængende slægtshistorie på en helt ny og anderledes spændende måde. Faktisk læste jeg bogen to gange for ikke at gå glip af nogen af de mange lag som fortællingen rummer." Inger Aarup-Kristensen, Kulturkonsulent. Grundlægger af Forfatterskolen i Brønderslev.

"En anderledes form for fabulerende slægtshistorie, der springer ud og ind af tider og virkeligheder. Aasens dramatiske åre fornægter sig ikke og afviklingen af bondelandet er et interessant aspekt." Lektør Jette Landberg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Olsen Aasen
Sideantal: 385
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aasen
Udgivelsesdato: 13 Apr 2014
Oplagsdato: 13 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799691005

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk