AmWakki-Indianeren og andre fortællinger

Vis stort billede
AmWakki-Indianeren og andre fortællinger

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog er en samling af 15 fantasy-noveller der handler om ulve og drager, enhjørninger og fugl føniks. Sammen fortæller de min historie og er samtidig helt deres egen. Her er et uddrag af det læseren har i vente:
"AmWakki Indianeren" handler om en forsker, der tager ud for at finde en flok legendariske og mystiske ulve og afdække deres hemmeligheder i et mytisk univers.
"Det Glemte Tempel" er fortællingen om en urgammel krig mellem guderne. En lille flok modige krigere, anført af en troldmand, arbejder mod tiden for at redde verden.
"Det overvågede samfund" handler om to unge mænds arbejde med overvågning og deres indbyrdes konkurrence for at være bedst. Lige indtil det bliver farligt ...
"Dragens Øje" er beretningen om ædle drager, der forviser ondskabens drager, men det koster dem dyrt. En ung mand og hans venner må nu drage ud for at redde deres verden fra den ondskab, der hærger. Kun en profeti leder dem på vej.
Novellerne er skrevet og samlet gennem en periode på 2-3 år og repræsenterer de svære ting i livet og drømmen om en fremtid man kan være stolt af.
God læselyst!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: M. N. Magelund
Sideantal: 456
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 135 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 715 g
Udgivelsesdato: 09 Jul 2015
Oplagsdato: 10 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771706659

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

AmWakki-Indianeren og andre fortællinger Books On Demand