Ambrosia / Live

Vis stort billede
Ambrosia / Live

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er en langt varmere sommer end normalt. Rundt omkring i landet sveder folk. Ikke mindst sjakket ved Yding Skovhøj, historikerne på Nationalmuseet og forskerne på den nedlagte flyvestation et sted i Nordsjælland. De har dog en helt anden grund til at svede end varmen alene. For det er sjældent at man skal forsøge at løse en gåde om en 45 meter høj, gravid kvinde, der indtil for et par dage siden lå skjult under 30 kubikmeter jord.


Om et døgn går verden under. Der er ingen steder at løbe hen. Der er intet at sige eller gøre. Verden har talt ned til denne dag i månedsvis. På Rigshospitalets øverste etage er samlet fem mennesker. En instruktør, en tekniker, en læge, en sygeplejerske og en narkoman. Et sjette menneske kommer snart. Og når det kommer, er det hele slut.

Alt kommer i to. Lys og mørke. Godt og ondt. Kærlighed og had. Fødsel og død.
Denne dobbeltroman indeholder to fortællinger, der udforsker hvad der egentlig betyder noget, når urets visere ikke bliver ved med at dreje. To brede eventyr, der rækker ud efter hinanden for at se om de er spejlinger eller tvillinger. To kringlede fabler om afslutning, begyndelse og fersk dødvande. To krævende ideer om undergangens væsen. To knortede tanker om menneskets natur. To smukke historier.
To. Alt kommer i to. Men nogle gange er det blot to sider af samme mønt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A. Silvestri
Sideantal: 217
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Boglayout.dk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Valeta
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 245 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2014
Oplagsdato: 30 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771570106

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk