Alting har en tid

Vis stort billede
Alting har en tid

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Romanen Alting har en tid har tre spor: En dramatisk genfortælling af centrale bibeltekster, en diskussion af englenes væsen og historie og endelig beretningen om Henrik Vankel, som var hovedperson i Karl Ove Knausgårds debutroman Ude af verden, som udkom på dansk i 2005.Gendigtningen af fortællingen om Kain og Abel og brodermordet samt fortællingen om Noas ark og syndfloden er fuldt udbyggede psykologiske romaner i sig selv; med deres nuancerede personportrætter og dramatiske pointer udgør de svimlende læsning.

Den italienske engleforsker Antinous Bellori mødte selv to engle som elleveårig og viede sit liv til udforskningen af deres væsen og skæbne.Med udgangspunkt i den forskning redegør fortælleren for sine egneog Belloris tanker om englene.

I den sidste del af Alting har en tid vender Henrik Vankel tilbage. Haner taget ud på en lille norsk ø, hvor han opholder sig i selvvalgt isolationi et forsøg på at bearbejde eftervirkningerne af sin forbrydelse fraromanen Ude af verden, hvor han som lærer forførte en af sine elever.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karl Ove Knausgård
Sideantal: 495
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 578 g
Udgivelsesdato: 04 Jul 2011
Oplagsdato: 04 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711419762

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Alting har en tid Lindhardt Og Ringhof