Altid hos dig

Vis stort billede
Altid hos dig

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det hele begynder, da Mårten dør.

Inga, Mårtens kone, er i sorg over hans pludselige død. I de følgende år begraver hun sig i arbejde og forsøger at glemme det, der er sket. Men en ubehagelig hændelse får hendes tilværelse til at falde fra hinanden. Inga beslutter sig for at flytte til familiens sommerhus på øen Marstrand i en periode for at få fodfæste igen. På Marstrand finder hun en kasse med gamle papirer, avisudklip og et brev stemplet i 1916 i Mombasa. Det bliver begyndelsen på en rejse tilbage i tiden. Til dengang Ingas farmor Rakel var en ung kvinde, til kampen for ligestilling og Første Verdenskrig. En fortælling, der knytter Rakel og Inga sammen med en anden kvinde, tre mænd, den store forelskelse og et drab.

Altid hos dig er en historie om erindringens magt over nuet og om at forsones med det, der er sket. En original og medrivende fortælling om de store spørgsmål, om sorg, kærlighed, lyst og utroskab.

Maria Ernestam har altid skrevet. Først som journalist og nu som en af Sveriges mest interessante og stadigt mere anerkendte romanforfattere. En forfatter, som tør de fantastiske fortællinger, nuancerede portrætter, og store skæbner. Hendes tone er unik, hendes historier genreoverskridende og kritikere og læsere taler om hendes stil som ”Ernestamsk”

Maria Ernestam: ”Jeg er fascineret af kampen mellem sort og hvidt, godt og ondt, liv og død. Jeg tror, at civilisationens fernis er tynd, at der er stærke følelser i mennesket, og der ikke skal meget til for at lokke dem frem".

Maria Ernestam er fød og opvokset i Uppsala. Hun er journalist og forfatter og bor i Stockholm med sin familie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Ernestam
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 561 g
Udgivelsesdato: 26 Aug 2012
Oplagsdato: 26 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771082579

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk