Alt bliver nyt

Vis stort billede
Alt bliver nyt

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Borgerkrigen mellem Nord og Syd er ovre - frihed for nogen, fangenskab for andre!

Josephine Weatherly kæmper for at samle stumperne af sit liv, da hendes familie vender tilbage til deres Virginia plantage. Men livets realiteter efter krigen kan ikke fornægtes: Hendes hjem og jord er ikke andet end en skal af deres tidligere storhed; hendes far er død, og det samme er hendes bror, som var opdraget til at skulle overtage plantagen, og hendes anden bror, Daniel, er vendt hjem bitter og brudt.

Josephine indser snart, at det privilegerede liv hun engang havde, nu er slut, og livet nu handler om den daglige overlevelse - og hun må erkende, at Lizzie, en af de få tilbageværende tjenere, er den, som hun må stole på, kan lære hende alt, hvad hun behøver at vide. Josephines mor lover, at hun vil genopbygge plantagen.... Men hun er fuld af bittert had.

Så spørgsmålet er - om håb, og en sønderslidt tro på Gud, kan overleve midt i ødelæggelserne?

Dette er en ny roman af bestsellerforfatter Lynn Austin. Ved at sammenvæve historierne om tre kvinder - datter, mor og frigivet slave - i en medrivende fortælling, bringer Lynn Austin på bedste vis historien til live omkring de svære år ved Borgerkrigens afslutning og den efterfølgende genopbygning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lynn Austin
Sideantal: 574
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Uscumlic
Originaltitel: All Things New
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Dorthe Orbesen
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Udgivelsesdato: 27 Jun 2016
Oplagsdato: 27 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771329438

Sprog

Dansk