Alkymisten i pb. - Bogen hele verden taler om

Vis stort billede
Alkymisten i pb. - Bogen hele verden taler om

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog. Med mere end 25 millioner solgte eksemplarer overhele verden er bogen allerede en moderne klassiker.

Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten.Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme.Alkymisten er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 55 sprog og udgivet i mere end 156 lande.

Alkymisten er en af verdens mest solgte bøger – en moderne klassiker , som har inspireret millioner af mennesker til at finde deres egen vej. ”Lykkelig er … læseren af Alkymisten, fordi man får lidt ad Østens og Vestens livsvisdom ind på en sølvske i et enkelt sprog med kulør og musik fra stjernerne.” – Politiken

P aulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paulo Coelho
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originaltitel: O Alquimista
Originalsprog: Portugisisk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Udgivelsesdato: 09 Jan 2012
Oplagsdato: 09 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160598

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Alkymisten i pb. - Bogen hele verden taler om Bazar