Alexandritten

Vis stort billede
Alexandritten

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Alexandritten er to atmosfærefyldte bøger i én, ”Paris” og ”Provence”, hvis historier og personer fletter sig ind i hinanden, og hvor livsglæde, drama, humor, romantik og spænding driver fortællingen fremad i et fængslende tempo:

I Stalintidens Sovjetunionen navngiver en lille dreng sin fars sjældne Guarneri del Gesù-violin i en gammel jødisk violinbyggers værksted. Faren og violinen forsvinder kort efter på mystisk vis. Mange år senere jagter den nu stenrige russiske oligark farens værdifulde violin.

Midt i finanskrisen indfinder en verdensberømt ung tysk violinist sig en tidlig morgen uanmeldt, forvirret og fortvivlet på sin engelske formueforvalters kontor. Hun trygler ham om hjælp til at få løst sine uoverskuelige økonomiske problemer. Forgæves. Skuffelsen og magtesløsheden herover og et hemmeligholdt og tiltagende fysisk handicap truer med at ødelægge hendes professionelle karriere.

En enestående begavet parisisk violinbygger har på grund af en voldsom traumatiserende hændelse under sit korte ophold på Sicilien mange år for-inden måtte opgive sit fag. En kæde af begivenheder gør det muligt for ham at vride sig fri af fortidens tunge åg. Men snart hjemsøges han af samvittighedskvaler og skyldfølelse over sine handlinger.

En velhavende engelsk formueforvalter dømmes ved en fransk domstol skyldig i en banal civilretslig sag. Det bliver kimen til afsløringen af alvorlige uregelmæssigheder i et korrupt fransk retssystem. Hans søgen efter det afgørende bevis bringer ham til en vingård i Provence og til kærligheden. Tæt på den næsten 300 år gamle og kostbare Guarneri del Gesù-violin.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Wahl
Sideantal: 529
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lene Memborg
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Danish Fairytales Aps
Bredde: 145 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 847 g
Udgivelsesdato: 02 Mar 2016
Oplagsdato: 02 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799856909

Sprog

Dansk

Alexandritten Danish Fairytales Aps