Aldrig uden dig

Vis stort billede
Aldrig uden dig

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En iskold søndag aften kører Frances hjem til London efter en vanen tro kedsommelig middag hos sine forældre, da hun får øje på en bil, der er kørt af vejen og landet med bunden i vejret i skovkanten. Bilens fører, Alys Kyte, sidder fastklemt, og Frances sidder hos hende i mørket og kulden, indtil hjælpen når frem. Men da er det for sent.

Frances vender tilbage til sin farveløse tilværelse i London som redaktionssekretær på et bogtillæg og forsøger at lægge begivenheden bag sig. Hun er stilfærdig, iagttagende og ambitiøs – og bliver i det store og hele overset.

Men da Alys’ familie tager kontakt til Frances, åbner der sig en dør til en verden, hun hidtil kun har været tilskuer til – en verden fyldt med privilegier og muligheder. Efterhånden som Frances’ tilværelse fletter sig mere og mere sammen med familien Kytes, begynder hun at spekulere på, om tiden mon nu er inde til, at hun kan få den anerkendelse og opmærksomhed, hun selv synes, hun fortjener …

I sit hjemland, England, blev Harriet Lane skamrost for denne debutroman. Hun blev sammenlignet med Ruth Rendell og Daphne du Maurier, og hendes sans for underspillet drama er da også helt uforligneligt og vil appellere til en meget bredskare af kvindelige læsere, som holder af romaner, der drives frem af et næsten krimi-agtigt plot samtidig med, at den psykologiske karaktertegning er i top. Aldrig uden dig er en sand page-turner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Harriet Lane
Sprog: Dansk
Originaltitel: Alys, always
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Vibeke Houstrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 149 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 451 g
Udgivelsesdato: 04 Feb 2015
Oplagsdato: 04 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712050681

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk