Aftalt spil - Off-campus 1

Vis stort billede
Aftalt spil - Off-campus 1

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hannah Wells er på alle måde fuld af selvtillid, bare ikke når det kommer til sex og forførelse. Og nu er hun blevet forelsket i Justin, så hvordan skal hun fange hans opmærksomhed? Den eneste måde er at gøre ham jaloux. Også selvom det indebærer, at hun skal privatundervise den irriterende, barnlige, selvtilfredse ishockey-holdkaptajn, Garrett, i bytte for en såkaldt ’date’.

Garrett Graham har aldrig drømt om andet end at blive professionel ishockeyspiller. Men hans faldende karakterer truer drømmen og han bliver nødt til at få en privatlærer. Og hvem kunne være mere oplagt end Hannah? En sarkastisk brunette som kan sikre ham de karakterer, han behøver og som samtidig har brug for ham. Men da et enkelt, uventet kys fører til hed sex, går det hurtigt op for Garrett, at han ikke bare vil være en brik i et barnligt spil. Han bliver nødt til at overbevise Hannah om, at den fyr, hun i virkeligheden er forelsket i, er ham.

AFTALT SPIL er første bind i den populære OFF-CAMPUS-serie.

Serien er blevet rost til skyerne og er for alle med hang til en god historie fyldt med vidunderlig humor og atmosfære. Underfundig og romantisk og med karakterer fulde af personlighed.'

Elle Kennedy er New York Times, USA Today og Wallstreet Journal bestsellerforfatter. Hun er født og opvokset i Toronto, Ontario og har en BA i Engelsk fra York University. Hendes bøger er solgt til udgivelse i flere lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elle Kennedy
Sideantal: 354
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Morten Gorm
Originaltitel: The Deal
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Merete Rostrup Fleischer
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Flamingo
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 459 g
Udgivelsesdato: 03 Mar 2016
Oplagsdato: 03 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702201758

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Aftalt spil - Off-campus 1 Flamingo