Absolute Beginners

Vis stort billede
Absolute Beginners

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

SJ Hooks er Danmarks svar på E L James. Hun er født i Danmark, men udgiver sine bøger på engelsk og har mere end 2 millioner læsere på verdensplan.

Professor Stephen Worthington lever et velordnet liv. Han underviser tirsdag og torsdag, spiser med sine forældre i weekenden og træner med sin stedbror et par gange om ugen. Og hver aften går han tidligt i seng, alene.

Der er kun én ting, der forstyrrer hans regelrette liv: Julia Wilde. Han har aldrig før haft en så irriterende studerende. Hun er grov, svarer igen og er utrolig øretæveindbydende – og det tøj hun går i, er helt igennem upassende. Stephen kan ikke vente til semestret er overstået, så han ikke længere behøver at se på hende.

Lige indtil den dag Stephen pludselig befinder sig i hendes lejlighed og rollerne er byttet om. Nu er det hans tur til at blive undervist – i sengen. Før var Stephen egentlig tilfreds med sit rutineprægede liv, men efter hans hemmelig stævnemøde med Julia, føler han sig underligt utilpas. Måske er han ved at blive syg. Eller også er det lige præcis det, den støvede professor har brug for at leve livet.

Absolute Beginners er første bind i den populære Absolute -serie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: SJ Hooks
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originaltitel: Absolute Beginners
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Betty Frank Simonsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 12 Oct 2016
Oplagsdato: 12 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763845502

Sprog

Dansk