Portens fald

Vis stort billede
Portens fald

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Pardora og Jorden har siden den sidste krig, der næsten lagde alt øde, været adskilt i hver deres dimension af en usynlig port. Men nu truer noget verdenerne igen.
Scarlett går på en magiskole, hvor dette år er anderledes. Noget er blevet gemt i kældrene, og Scarlett og hendes venner forsøger at finde ud af hvad, men hvad de ikke ved er, at hvis dette slipper ud, kan det få fatale konsekvenser for dem alle.
Det er kun et spørgsmål om tid, før hvad der skjules i kældrene slipper løs, og alting vil forandres. Der venter Scarlett og vennerne en lang og farefuld færd, der vil kræve alt deres mod, kræfter og sammenhold.
UDDRAG AF BOGEN
"Hvad snakker du om?" Scarlett var ved at vælte ned fra stolen, da Ragnar talte.
"Jeg... Jeg siger ingenting," sagde hun tøvende. Han havde slået øjnene op og stirrede, men ikke på hende. Det var som om han så noget, hun ikke så.
"Log, er I helt sikre på det?" mumlede han. Scarlett rynkede panden. Snakkede han om den historielærer, hun havde haft på skolen?
"Selvfølgelig er jeg enig! Menneskerne er alle sammen svage. Jeg er med." Han nikkede for sig selv. Scarlett rakte hånden ud for at skubbe til ham, og se om det kunne få ham ud af søvnen, men i samme øjeblik stak han i et skingert hyl og bed sig selv i læben så blodet løb. Han råbte og skreg noget, der lød som en besværgelse, Scarlett aldrig havde hørt mage til før. Pludselig tav han.
"Din mission... vælt porten."
OM FORFATTEREN
Karen Riskjær Boysen blev født den 21 November 1994. Hun har digtet historier hele sit liv og begyndte at skrive små noveller, så snart hun kunne stave. Hendes første roman skrev hun, da hun var elleve år, og siden da har hun skrevet mange flere. Skrivning er en del af hendes liv, der betyder utrolig meget for hende, da det er hendes måde at udtrykke sig på. Ud over at skrive spiller hun klaver, har to ponyer gående derhjemme og læser en hel del.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Riskjær Boysen
Sideantal: 245
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Martin Nielsen
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 153 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 426 g
Udgivelsesdato: 22 Jul 2012
Oplagsdato: 22 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792920201

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk