Drømmejægere

Reduced price!
Vis stort billede
Drømmejægere

125,00 kr

-20%

156,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad vi ikke ved er, at hver nat bliver vores håb og drømme beskyttet af Drømmejægere. Deres eksistens er bygget på vores glæde. Derfor jager og fanger de drømme, der indeholder vores frygt, dem vi kalder mareridt og de lader de glade drømme komme igennem.
En nat sker der noget forfærdeligt. En af Drømmejægerne har vendt sig imod dem, ved at gøre noget, som aldrig er blevet gjort før. Han er gået ind i et menneskes drøm, hvilket er forbudt for alle Drømmejægere. Det er forbudt, for ved at gøre dette, er der en chance for, at de vil blive onde og deres eksistens vil blive vendt. Det betyder at i stedet for at leve af menneskers glæde, ville en Drømmejægere leve af menneskers værste frygt.
Dén der er blevet ond, hedder Snupperen, for hans eneste mål er, at snuppe alle de gode drømme og kun efterlade mennesker med mareridt. Han træder ind i mareridtene og forvandler sig selv, til det er der er menneskets værste frygt.
Nu er deres verden truet, fordi deres eneste uvurderlige ting er blevet stjålet. En kraftfuld måne krystal, der giver dem mulighed for at blive usynlig og træde ind i den menneskelige verden.
Hvis det ikke lykkedes for Drømmejægerne, at få krystallen tilbage, vil alt blive fortabt og menneskerne vil have mareridt for evigt.
Drømmejægerne beslutter sig for, at spørger en ung dreng ved navnet Daniel om hjælp.
Daniel må dog overvinde sin værste frygt, da det kun vil forsvinde, hvis han ikke er bange for det mere. Og efter han hører hele Viggos, en af Drømmejægerne, historie siger Daniel ja til, at prøve at hjælpe og gøre hvad han kan for at redde både Drømmejægerne og menneskerne for en frygtelig skæbne…

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: L.J. Thobiasen Hage
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originaltitel: Drømmejægere
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 18 Jan 2016
Oplagsdato: 18 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740915112

Sprog

Dansk