Amondra og de to ekspeditioner

Vis stort billede
Amondra og de to ekspeditioner

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er digre og pompøse fantasyværker, som gerne vil kede læserne ihjel med et stift sprog og en samling übermoralske karakterer. Og så er der dem, der er værd at læse. Dem, der handler om faktiske folk, med alt hvad det indebærer af skønhedspletter og karakterbrister. Kasper Kisbyes Amondra og de to ekspeditioner hører heldigvis hjemme blandt de sidstnævnte.

Den unge, overbeskyttede magikerlærling Charlus keder sig bravt. Indtil den dag, han bliver kidnappet. Så må den provokerende møgunge pludselig vokse med opgaven og finde ud af, hvordan man begår sig i et samfund fyldt med fantastiske væsner og pudsige mennesker. Og hans superpylrede forældre må indse, at i en kaotisk verden som Amondra, kan man ikke skærme sine børn mod al tænkelig ondskab. Man må i stedet lære dem at stå på egne ben.

Amondra og de to ekspeditioner er kvalitetsunderholdning for de yngre læsere. Karaktererne er tydeligt tegnede, plottet er overskueligt, og den bramfri humor er i højsædet.

Uddrag af bogen:

Han formåede at kæmpe sig på benene igen og satte fokus på dragen, hvorefter han til sidst fik kontrol over boblen. Ved at bruge sit hoved og derved kommunikere med sin kraft inde i sig selv, fik han til sidst styret den frem og tilbage. Derefter satte han kurs mod dragen, som allerede var i gang med at spy en ny portion ild af sted mod ham. Men Charlus og hans boble havde så meget fart på, at dragen ikke kunne nå at reagere og blev derfor kvalt i sin egen ild, da den blev ramt af ham. Den mistede med det samme sin balance og faldt bagover, hvor den gav et højlydt brøl fra sig og ramte ind i den store bjergvæg med et brag.

Om forfatteren:

KASPER KISBYE blev født i Greve i 1994, men har siden femårsalderen boet i Holbæk. Han har skrevet ivrigt siden de tidlige teenageår. Amondra og de to ekspeditioner er hans første udgivelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kasper Kisbye
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 413 g
Udgivelsesdato: 02 Oct 2014
Oplagsdato: 02 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793204614

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Amondra og de to ekspeditioner Mellemgaard