Vidunderlig og elsket af alle - (og på jobbet går det også rigtig godt)

Vis stort billede
Vidunderlig og elsket af alle - (og på jobbet går det også rigtig godt)

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Endelig er det min tur! I år slår jeg omsider igennem som skuespiller, scorer de helt store filmroller og får en fantastisk kæreste. Det bliver skønt at kunne puste ud i den hvide limousine, som transporterer mig fra den ene prisoverrækkelse til den anden - vidunderlig og elsket af alle.
Men vent lige lidt. Jeg bor i verdens mindste lejlighed. Alt i min garderobe er fra 1993. Og min karrieres foreløbige højdepunkt er en radioreklame for en creme mod svamp i underlivet. Det er på tide, at jeg ser realiteterne i øjnene.
Der er noget, der ikke stemmer i Isabellas liv. Det er som om, at hendes rigtige liv - det som hun i virkeligheden har potentiale til at leve - aldrig rigtig kommer i gang. Da den store chance endelig dukker op, kaster hun sig over den. Men så er det, at livet for alvor bliver svært.
Mød Isabella - Stockholms svar på Nynne og Bridget - i Martina Haags skægge og charmerende debutroman. Martina Haag tilbragte selv år efter år med at prøve at slå igennem som skuespiller og kender derfor alt til kändismanerer, sexede kollegaer og knive i ryggen. I bogen tager hun det celebre Stockholm på kornet - og en sød hævn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martina Haag
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 111 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 158 g
Serie: People´s Price
Udgivelsesdato: 23 Sep 2008
Oplagsdato: 23 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770554831

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Vidunderlig og elsket af alle - (og på jobbet går det også rigtig godt) People´S Press