Tyvenes marked

Vis stort billede
Tyvenes marked

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En række højst usædvanlige indbrud rammer Stockholms nyrige overklasse, og en gruppe erfarne kriminalfolk med politiinspektør Ewa Johnsén i spidsen bliver pludselig sat til at jage noget så banalt som tyveknægte.
Midt under det møjsommelige efterforskningsarbejde med afhøringer og tekniske undersøgelser får bagmandspolitiet uventet en længe mistænkt økonomisk kriminel i nettet, og Ewa Johnsén forelsker sig i den mystiske Pierre Tanguy fra Korsika. Et andet sted i byen sidder den feterede direktør Henric Gundell og planlægger, hvordan han fuldt lovligt kan rage endnu et par hundrede millioner til sig.
Tyvenes markeder en kras og underholdende roman om de rige og mægtige, som tror, at deres rigdom gør dem usårlige. Om de unge og forkælede, som mingler med hel- og halvkriminelle på Stockholms in-steder. Og om et samfund, hvor småtyvene bliver straffet, mens storsvindlerne går fri.
>>Guillou hudfletter med denne bog sin samtid ved at kombinere journalistens tæft for tidens tåbeligheder med samfundsrevseren og romanforfatteren ... Det er hæsblæsende og underholdende.<<
Michael Eigtved, B.T.
>>At Guillou oven i købet kan indflette en eksotisk, men alligevel plausibel kærlighedshistorie i sin hæsblæsende, dybt seriøse, til tider helt brechtske tyvekomedie er utroligt, men så meget mere beundringsværdigt.<<
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten
>> Tyvenes markeder en fuldendt fortælling.<<
Sarah Bøgh Thyssen, Dagbladenes Bureau
Omslagsillustration: Kaj Wistbacka
Omslagslayout: A.öström/Ateljén

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Guillou
Sideantal: 381
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kaj Wistbacka
Originaltitel: Tjuvarnas marknad
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Pocket
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 01 Jul 2010
Oplagsdato: 01 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770534369

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk