Tro på dig selv LYDBOG PRICE

Vis stort billede
Tro på dig selv LYDBOG PRICE

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Lydbog Mp3 & Mp4
Hvordan motiverer vi os i hverdagen – som individer og som hold?
Håndboldtræner Ulrik Wilbekfortæller om sine motivationsstrategier i forhold til den enkelte og holdet, om hvordan han i praksis arbejder med coaching. Hvordan han som leder inspirerer og påvirker mennesker til at arbejde i samme retning.
I en stadigt mere konkurrencepræget verden – såvel i det offentlige som i erhvervslivet – er der behov for at oplære og udvikle talenter. Hvordan bygger man et hold op? Hvordan rekrutteres og udvælges talenterne, og hvordan finder man frem til potentialet hos den enkelte?
At skabe vindere tidens altoverskyggende spørgsmål. Ulrik Wilbek giver sit bud på, hvordan man kan bryde mønstre og rutiner i bestræbelserne på at fremme en vinderkultur.
Ulrik Wilbek er træner for det danske herrelandshold i håndbold, som under hans ledelse vandt bronze ved det seneste EM. Han blev landskendt i Danmark, da han op igennem 90’erne førte kvindelandsholdet frem fra en position som nul og niks til at være verdens bedste. Han har også trænet Viborgs kvindehåndboldhold og været byrådspolitiker for Venstre i Viborg.
Tro på dig selv - Min vej til at udvikle og motivere menneskerer en viderebearbejdning af Ulrik Wilbeks omfattende foredragsvirksomhed og er lavet i samarbejde med skribenten og journalisten Jan Løfberg, der tidligere har stået bag Viljen til sejr af Arne Nielsson og Golf på hjernen af Steen Tinning.
.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulrik Wilbek
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 143 mm
Højde: 122 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 102 g
Serie: People´s Price
Udgivelsesdato: 04 Mar 2009
Oplagsdato: 08 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556002

Udgivelsesår

2009

Tro på dig selv LYDBOG PRICE People´S Press