Succes

Vis stort billede Tilføj
Succes

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Succeser fyldt med imponerende indsigt, originale ideer, skarpe analyser og konkrete råd fra Jack Welch, der om nogen kender formlen på succes. Det hele er inspireret af ét gennemgående spørgsmål, som "Neutron Jack" har fået igen og igen: Hvad skal der til for at vinde?
Svaret får du i Succes. Uden omsvøb. Til inspiration for alle, der drømmer om at få succes i rollen som chef - og som medarbejder. Bogen kommer omkring alle afgørende facetter af ledelsesmæssig succes. Fra godt lederskab over dét at finde de bedste medarbejdere til kunsten at skabe forandring. Fra strategi over fusioner til nødvendigheden af at holde et vågent øje med konkurrenterne. Og så sætter bogen selvfølgelig ikke mindst fokus på Jack Welchs egen forretningsfilosofi og hans bud på, hvordan du finder det rigtige job og får den rigtige balance i dit (job)liv.
Bogen er skrevet af Jack Welchsammen med hustruen Suzy Welch. Jack Welcher for længst blevet en legendarisk lederskikkelse over det meste af verden. Og det med god grund. For under hans ledelse oplevede General Electic en værdistigning på mere end 400 milliarder dollars.
Jack Welcher flere gange blevet kåret til verdens mest beundrede topchef, og af og til den mest frygtede. I 2001 gik han på pension og har siden rådgivet andre ledere, holdt foredrag og mødt tusindvis af mennesker over hele verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jack Welch
Sideantal: 342
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lærke Pade
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Jyllands-Posten
Bredde: 109 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 196 g
Udgivelsesdato: 31 May 2007
Oplagsdato: 31 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776921293

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk