Sonjas sidste vilje

Vis stort billede
Sonjas sidste vilje

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
POCKETBOGSUDGAVE:
Anmeldelser: 4 hjerter i Politiken: Smaskfuld af champagne og sex ”… en sød lille historie … Historien om, hvad der sker, når tre almindelige kvinder begynder forfra i livet, er ren romantik og feel good … underholdende og velturneret sag.” -Politiken
Det var usædvanligt for en død kvinde at ligge uden for indgangen til stormagasinet Åhléns, men Sonja Gustavsson havde aldrig været en særlig almindelig kvinde. Hun havde ikke planlagt at dø midt i byens centrum, men hvis hun havde vidst, at det var her det ville ske, havde hun ikke haft noget imod det. Hun havde imidlertid planlagt alt for sine bedst veninder, Maggie, Rebecca og Susan, der bliver noget overraskede over hendes testamente. De skal dele alle de millioner og alle de spændende investeringer, de ikke anede Sonja havde. Men først skal de opfylde visse betingelser. Vil de det, og kan de opfylde Sonjas betingelser?
Sonjas sidste vilje er en rigtig pageturner. Tre almindelige kvinder i midt i livet bliver fordrevet fra deres liv og tvunget til at starte forfra under meget ualmindelige omstændigheder. Vi følger dem rundt om hede kærlighedsaffærer i Paris, irriterende eksmænd i Stockholm og søde børnebørn i Östersund.
Sonjas sidste vilje er en dejlig romantisk komedie, der er umulig at lægge fra sig. Det er en feel-good roman, en chick+lit 40+, der fremkalder både tårer og latter.
Om forfatteren: Åsa Hellberg (født 1962) er coach og foredragsholder med hovedfokus på problemer i parforhold og utroskab. Hun har tidligere arbejdet som stewardesse, pedel, produktchef og med og med salg. Alt sammen erfaringer der er nyttige i de underholdende bøger hun skriver. Hun debuterede i 2009 med den selvbiografiske bog Casanovas Kvinde. Sonjas sidste vilje er hendes skønlitterære debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åsa Hellberg
Sideantal: 316
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sonjas sista vilja
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Liv Camilla Skjødt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 110 mm
Højde: 177 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 180 g
Udgivelsesdato: 07 Jul 2014
Oplagsdato: 07 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771288049

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Sonjas sidste vilje Rosenkilde & Bahnhof