Solstorm

Vis stort billede
Solstorm

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det stormer på solen. Vintermørket brydes af nordlyset, der glider som en drage over Kirunas iskolde himmel. I Krystalkirken kæmper lys og mørke, og menighedens ikon, den karismatiske Viktor Strandgård, fi ndes myrdet og lemlæstet midt i altergangen.
Skattejurist og arbejdsnarkoman Rebecka Martinsson, som for længst har forladt fødebyen Kiruna i det nordligste Sverige, bliver bedt om at vende 'hjem' - barndomsveninden Sanne, søster til den myrdede Viktor, har brug for hendes hjælp.
Modvilligt tager Martinsson tilbage til Kiruna, hvor hadet vokser om kamp med mørket i et lille frikirkesamfund, der vil gøre at for at bevare sine hemmeligheder.
åsa Larssonmodtog Det Svenske Kriminalakademis debutantpris for Solstorm.
>>Førsteklasses svensk krimikunst - med skarpttegnede personportrætter og overbevisende dialog.<<
- Politiken
>> Solstormer spænding fra først til sidst og desuden et realistisk portræt af et umage venindeforhold og et frikirkemiljø med råd i.<<
- Fyens Stiftstidende
>>Intenst medrivende og fremragende krimi fra det allernordligste Sverige ... det er en bog, som du nemt risikerer at sluge i én frydefuld nattelæsning.<<
- Nordjyske Stiftstidende
>>Et brag af en debut. Faktisk kommer man under læsningen flere gange til at tænke på Kerstin Ekmans Hændelser ved vand, som nok er verdens bedste kriminalroman.
- Ekstra Bladet

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åsa Larsson
Sideantal: 341
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Pocket
Oversætter: Helene P. Sørensen
Oplag: 4
Udgave: 4
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 26 Feb 2008
Oplagsdato: 25 Feb 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770531535

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk