Slangehuset

Vis stort billede
Slangehuset

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Slangehuset er en foruroligende fortælling om mørke hemmeligheder og dystre ritualer, som formår at holde læseren fanget, til man når det overraskende klimaks i denne ekstremt spændende bog, skrevet af forfatteren til den meget roste debutroman 'Offer'.

Clara Benning, ledende dyrlæge på et dyrehospital i en lille engelsk landsby, er ung og intelligent, men lever nærmest som en eneboer. Vansiret efter et uheld i barndommen, foretrækker hun dyr, frem for menneskers selskab.
Da en af de lokale mænd dør, formentlig af et slangebid, er der brug for Claras viden.

Hun bliver rystet, da ligsynet afslører en højere koncentration af slangegift i den afdødes krop end der nogensinde ville forekomme efter et enkelt slangebid. Alt tyder på at han er blevet myrdet.

Med hjælp fra sin stille nabo, en excentrisk gammel reptilekspert, afdækker Clara en uhyggelig forbindelse mellem et forbandet hus, et ældgammelt ritual og en 50 år gammel tragedie. En tragedie hvor de overlevende siden har været tavse som graven. For nogen, er det vigtigt at sandheden forbliver begravet i fortiden - selvom man bliver nødt til at dræbe for at bevare den.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: S.J. Bolton
Sideantal: 512
Sprog: Dansk
Originaltitel: Awakening
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Mrs. Robinson
Udgivelsesdato: 21 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788764504873

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk