Skoven

Vis stort billede
Skoven

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Stedet er Nyskoven i det sydlige England, og romanen tager sin begyndelse i 1099 med et kongemord. På en kronhjortejagt dør kong William Rufus under mystiske omstændigheder. Jægeren Cola, som leder jagten, har sin søn Edgar med, og han fatter kærlighed til den unge pige Adele. Deres møde i skoven skal blive begyndelsen på en slægt, der kommer til at strække sig langt ud i fremtiden.
I 1294 forelsker den gifte Mary Furzey sig i cisterciensermunken Adam fra klosteret Beaulieu, med katastrofale, men siden hen også meget lykkelige konsekvenser. I 1480 knytter en rig købmandssøn og en smuglers søn et inderligt venskab. Romanen bevæger sig helt op til år 2000, hvor TV-journalisten Dottie Pride kommer til Nyskoven for at lave research til en dokumentarudsendelse om skovens historie.
Med sin særlige blanding af digtning og historiske facts og de altid vellykkede historiske punktnedslag formår Edward Rutherfurd at fortælle den store såvel som den lille historie, som den udfolder sig gennem mere end ni hundreder år i Nyskoven i England. En historie om magt og ære, kærlighed, intriger og mange hundrede års fejder og krige.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Edward Rutherfurd
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Satellit
Bredde: 111 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 197 g
Udgivelsesdato: 20 Jun 2004
Oplagsdato: 20 Jun 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779840874

Sprog

Dansk