Robinsonmordene - kriminalroman

Vis stort billede Tilføj
Robinsonmordene - kriminalroman

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Midt under begravelsen af den 86-årige Gustav Kwium opstår der uro i kirken. En senildement, gammel kvinde vakler frem mod kisten og slår sin krykkestok så hådt mod låget, at blomsterne flyver til alle sider. "Nej," afbryder hun præsten. "Han er ikke blevet kaldt hjem til Gud. Han er blevet stemt hjem af Ø-rådet. Ligesom i Robinson i fjernsynet."
Journalist Karin Sommer opholder sig på den lille ø, Skejø, i yderkanten af Sjællandspostens dækningsområde. Hun skal skrive nogle artikler om livet på øen og hører snart rygterne om en serie mistænkelige dødsfald på ældrecentret. Først er hun afvisende. For hvem skulle dog slå døende mennesker ihjel? Men snakken lader sig ikke mane i jorden, og Karins research bringer hende bl.a. i kontakt med en kvindelig præst, som skjuler sin fortid, en grisk arving, en bedemand, som har observeret spor efter en vampyr, og en lokal politiker, som frygter ældrebomben og går ind for aktiv dødshjælp.
Så finder man endnu et lig på ældrecentret, og denne gang er der ingen tvivl om, at det drejer sig om mord. Jagten på Robinson-morderen går ind.
Robinson-mordeneer andet, selvstændige bind i serien om journalisten Karin Sommer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gretelise Holm
Sideantal: 294
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 110 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 176 g
Serie: En Karin Sommer-krimi
Udgivelsesdato: 21 Aug 2007
Oplagsdato: 27 Jan 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711314494

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk

Robinsonmordene - kriminalroman Lindhardt Og Ringhof