Nomaden - Pocketudgave

Vis stort billede
Nomaden - Pocketudgave

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Ayaan Hirsi Alihar været længe undervejs. Og hun er endnu ikke kommet hjem. For hvor hører man til, når man har forladt sin familie, sine rødder, sin religion – og er truet på livet? Den prisbelønnede kvindesagsforkæmper er rejst til USA. For at føle sig fri og for at finde sig selv.
Men det er ikke uden omkostninger at forlade islam og offentligt kritisere både religionen og dens mere radikale udøvere. Og det er i bogstaveligste forstand heller ikke gratis at leve et liv med frit valg på de fleste hylder, når ingen har forberedt én på konsekvenserne.
Med selvironi, dyb alvor og skræmmende indsigt konfronterer Ayaan Hirsi Ali den uvidenhed og berøringsangst, der ofte præger debatten om islam. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer, sin families tragedier og mødet med muslimer her i Vesten illustrerer den somaliskfødte forfatter skånselsløst, hvorfor vellykket integration kræver, at vi tør forholde os til ubehagelige emner som sex, vold, penge og religion.
Nomadener en stærk, uafrystelig og dybt personlig rejse; fra en muslimsk stammekultur i Afrika til et moderne liv i USA. Men bogen er også et modigt nødråb – og samtidig et bud på, hvorfor millioner af kvinder bliver undertrykt, misbrugt og mishandlet.
Bogen er bl.a. udkommet i Holland og er kommet direkte ind på bestsellerlisternes top 5.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ayaan Hirsi Ali
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lone Dalgaard
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 111 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 236 g
Udgivelsesdato: 28 Jun 2011
Oplagsdato: 08 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712046851

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Nomaden - Pocketudgave Gads Forlag