Mordets by

Vis stort billede
Mordets by

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Prisbelønnet tysk krimi gennemsyret af en intens og uhyggelig atmosfære.
På en øde beliggende gård i Tyskland bliver alle beboere fundet myrdet – heriblandt et ældre ægtepar, hvis ry ikke er det bedste, og som er kendt som grådige og udspekulerede mennesker. Hurtigt viser det sig, at mange i landsbyen havde udeståender med den dræbte familie. Alt ulmer under overfladen i det lille lokalsamfund, hvor alle mistænker alle for at stå bag det brutale mord.
Romanen bygger på autentiske begivenheder og tager udgangspunkt i en uopklaret mordsag, som sendte chokbølger gennem Tyskland for over firs år siden. Mange har forsøgt at opklare sagen, men den står fortsat som en gåde omgærdet af mystik.
Mordets byer Andrea Maria Schenkels debutroman. Den blev sensationelt tildelt den prestigefyldte tyske krimipris i 2007 og har længe ligget på toppen af de tyske bestsellerlister.
>>Andrea Maria Schenkel har med sin debutroman ikke blot skrevet en dramatisk og litterær lækkerbisken af en krimi. Ubarmhjertigt og eftertrykkeligt tegner hun et portræt af et øde beliggende og langtfra idyllisk landsbysamfund, hvor kontakten mellem mennesker er så flosset og traumatiseret, at det til sidst fører til mord.<<
– Die Berliner Literaturkritik
>>En storslået bog! Fabelagtig! En helt utrolig bog!<<
– Lesen!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andrea Maria Schenkel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 109 mm
Højde: 179 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 123 g
Udgivelsesdato: 26 May 2009
Oplagsdato: 26 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791746550

Sprog

Dansk

Mordets by Forlaget Hr. Ferdinand