Kun ét liv LYDBOG PRICE

Reduced price!
Vis stort billede
Kun ét liv LYDBOG PRICE

79,96 kr

-20%

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

En tidlig morgen i september får en lystfisker øje på et kvindelig i vandet ved Tuse Næs i Holbæk Fjord.
Da det lokale politi kommer til stedet, og liget er bjerget, bliver man enige om at tilkalde Rejseholdet. For ikke bare har kvinden en stor flise bundet om livet, så der med sikkerhed er tale om et drab, men det viser sig også, at det er en ung pige af anden etnisk afstamning.
Chefen for Rejseholdet beslutter straks at udvide gruppen med en kvindelig betjent, der har erfaring med forbrydelser mod unge piger i ikke-danske miljøer, og da Louise Rick, kriminalassistent i Drabsafdelingen på Københavns Politigård, samme morgen møder på arbejde, får hun besked på straks at køre til Holbæk.
Hun er indtil videre udlånt til Rejseholdet i en sag, som viser sig at handle både om store følelser og knuste drømme og om splittelsen mellem to kulturer.
Sara Blædel, født 1964, er journalist. Hun debuterede i 2004 som krimiforfatter med Grønt støv, den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Hun fik sit store gennembrud med andet bind i serien, Kald mig Prinsesse, og Kun ét liver tredje bind i serien. Alle bind kan læses hver for sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Blædel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 143 mm
Højde: 125 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 103 g
Udgivelsesdato: 06 Sep 2009
Oplagsdato: 06 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770557788

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Kun ét liv LYDBOG PRICE People´S Press