Jægersoldat i en terrortid LYDBOG NY

Vis stort billede Tilføj
Jægersoldat i en terrortid LYDBOG NY

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Lydbog Mp3/Mp4 indlæst af Torsten Adler

>>Jeg blev vækket ved, at nogen stod og sparkede til mig. da jeg med stort besvær fik mig viklet ud af regnslaget, kunne jeg i mørket ane en mand, og jeg hørte en stemme råbe: 'se så at komme op!'<<

Vejen ind i Jægerkorpset går gennem helvedes forgård. Poul Dahl var tæt på at give op på sin rejse, men da smerterne var værst, fandt han sine sidste reserver og bestod prøvelsen. Siden gjorde Poul Dahl sig bemærket som en af Danmarks dygtigste jægersoldater, og da tiden var moden, fi k han det ledelsesansvar, som iøjnefaldende evner og stort overblik kvalificerede ham til. Efter topposter i Forsvaret gik turen til Bagdad med fire år som sikkerhedschef for FN i Irak - efterfulgt af tre års ophold i et andet af verdens brændpunkter: Libanons hovedstad Beirut.

Poul Dahl har også sine meningers mod og er ikke bange for at sige tingene lige ud. Han er ofte en ensom kriger i debatter, som vedrører forsvar, krig og international terrorisme, og det har bragt skulderklap og synlige sejre, men også modstandere og konfl ikter uden forsoning. Således fi k Poul marchordre efter en meget omtalt debat om tortur i DR Søndagsavisen - få måneder før sin pension.

Jægersoldat i en terrortid er Poul Dahls personlige fortælling om elitesoldatens hverdag - langt nede i mudderet og i faldskærm over skyerne. Om korpsets århundreder lange historie, om legenderne, og om Jægerkorpset og hele Forsvarets fremtid i en verden, hvor truslen fra international terrorisme overskygger alle andre problemer. Poul Dahl åbner med denne bog en debat, som andre forsøger at lukke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Dahl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People´S Press
Bredde: 142 mm
Højde: 125 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 104 g
Udgivelsesdato: 08 Jul 2009
Oplagsdato: 08 Jul 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770557795

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Jægersoldat i en terrortid LYDBOG NY People´S Press