Isprinsessen LYDBOG

Vis stort billede
Isprinsessen LYDBOG

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Lydbog Mp3
Camilla Läckberg(f. 1974) er helt i klasse med etablerede krimiforfattere som Mankell og Marklund. Hendes bøger er 'guf for krimi-fans' (Alt for damerne) og har i Sverige solgt i over en halv million eksemplarer.
Forfatteren Erica Falck vender tilbage til sin barndoms skærgård, Fjällbacka for at gøre boet op efter sine afdøde forældre. Ved et tilfælde finder Erica sin tidligere sjæleveninde, Alexandra, liggende i badekarret i barndomshjemmet med håndleddene skåret over - forblødt til døde. Det lille samfund rystes yderligere af et mistænkeligt dødsfald, da den fordrukne Maler-Anders bliver fundet kvalt blandt sine vandaliserede kunstværker.
Den lokale politibetjent fra Tanumshede politistation, Patrik Hedström, står for efterforskningen, og han og Erica hvirvles ind i optrævlingen af Alexandras og Anders' skæbne. For at finde ud af hvad, der ligger til grund for de bestialske hændelser, må Erica og Patrik helt tilbage til fortiden og barndommens minder for at afsløre de makabre hemmeligheder, som det tilsyneladende idylliske samfund bærer på. Et samfund, hvor løgnens og forstillelsens magt hersker og i værste fald kan føre til mord.
Indlæst af Githa Lehrmann

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Läckberg
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 142 mm
Højde: 125 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 106 g
Udgivelsesdato: 18 Jan 2009
Oplagsdato: 18 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770555913

Udgivelsesår

2007

Isprinsessen LYDBOG People´S Press