I denne stille nat PRICE LYDBOG

Reduced price!
Vis stort billede
I denne stille nat PRICE LYDBOG

79,96 kr

-20%

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sneen falder tungt over Gotland i den søde juletid. Første advent er lige om hjørnet, da 14-årige Fanny Jansson en mørk aften forsvinder uden varsel på vej hjem fra stalden.

Kriminalinspektør Anders Knutas og hans kolleger på Visby politistation skal finde Fannys morder, og som efterforskningen skrider frem, tegner der sig et billede af et tragisk barneliv. En pige med alt for tunge byrder derhjemme og i skolen, en barndom med en alkoholiseret mor og en far, der aldrig var der, ensom - uden andre end hestene. Men en har der været. En Fanny har mødtes med i al hemmelighed. En der kunne finde på at myrde et barn?

Anders Knutas prøver desperat at blotlægge Fannys hemmeligheder, men ledetrådene er få. Og han er heller ikke tættere på at have opklareret det tilsyneladende meningsløse mord på den fordrukne fotograf Henry Dahlström et par uger tidligere. Anders Knutas er presset. Af de manglende spor, og pressens intensive bevågenhed. Og journalisten Johan Berg. Han er vendt tilbage til Gotland for at følge sagen nøje.

Der bliver pyntet op til julefest på Gotland, men i den stille nat kommer en morder forbi.

Indtalt af Torben Sekov

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mari Jungstedt
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 142 mm
Højde: 125 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 104 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2010
Oplagsdato: 11 Apr 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559744

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

I denne stille nat PRICE LYDBOG Peoples Press