Hypnotisøren

Vis stort billede
Hypnotisøren

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Pocket-udgave med filmforside.

Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil ...

Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere også med hypnose. En nat i begyndelsen af december kaldes han til Karolinska Sygehus, hvor en 15-årig dreng ligger hårdt såret - tilsyneladende den eneste overlevende i en familiemassakre i et rækkehus i en forstad til Stockholm.

Det viser sig, at der også er en ældre søster. Hende vil man finde, før morderen gør det, og kriminalkommissær Joona Linna beslutter sig for at bruge utraditionelle metoder: Han vil have Bark til at forhøre drengen under hypnose for at få et signalement af morderen. Men da Bark giver efter for politimandens bøn om hjælp, og dermed bryder sit gamle løfte, sættes en skræmmende handlingskæde i gang ...

Sammen med Joona Linna må Bark i løbet af nogle nerveopslidende decemberdage i et Stockholm, der er ved at lukke ned i sne og sjap og forskanse sig i julehygge indendørs, konfrontere sig selv med fortrængte kapitler af sin egen historie og med de mørkeste kapitler af sine medmenneskers fortid.

Det bliver en intens og chokerende tour de force gennem - i mere en én forstand - øde og kuldslåede egne. I jagten på en forbryder, der tilsyneladende er besat af det stærkeste og mest sårbare menneskelige punkt: relationen mellem forældre og børn.

Hypnotisøren er første bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Kepler
Sideantal: 608
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: stoltzedesign Aps / Peter Stoltze
Originaltitel: Hypnotisören
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Pocket
Oversætter: Jesper Klint Kistorp
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 112 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 329 g
Udgivelsesdato: 25 Oct 2012
Oplagsdato: 25 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702135442

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk