Et andet syn

Vis stort billede
Et andet syn

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Andre bøger af forfatteren: Fortabte Piger (2010), Det Sidste Suk (2009) og 18 Sekunder (2009).

Bestsellerforfatteren George D. Shuman vender med 'Et andet syn' tilbage med den fjerde og foreløbigt sidste krimi om efterforskningskonsulenten Sherry Moore, der har været blind, så længe hun kan huske. Som ung opdagede hun sit talent for at 'se' døde menneskers sidste erindringer, og har siden hjulpet til at løse mange forbrydelser og redde utallige liv.

Sherrys liv har været alt andet end normalt, men på grund af sit forhold til Brian Metcalf, NAVY SEAL i Søværnet, som hun mødte under en dramatisk redningsaktion på Mount Denali, har hun aldrig været lykkeligere.
Men pludselig ændres hendes lykkelige liv, da hun udsættes for dødelig stråling under en efterforskningen af et ligfund i New Mexico. Nervøs over strålingen og de mulige bivirkninger, indlægger Sherry sig selv på hospitalet for at få foretaget nogle undersøgelser. Alt synes normalt, indtil liget af en gammel soldat ankommer til hospitalet. Sherry bliver bedt om at 'se' hans erindringer, og da Sherry åbner sine øjne igen, kan hun se - for første gang i 32 år.

Hun sætter sig for at løse gåden om sit tilbagevendte syn, og hendes søgen leder hende, ad omveje, til den farmaceutiske gigant Case & Kimble. Rygterne om selskabets lyssky forretningsmetoder har cirkuleret længe, og nu er Sherry på sporet af hemmeligheder, der kan afsløre medicinalimperiet for alvor. Det sætter pres under direktør Edward Case og hans hjælpere, der vil gå meget langt for at beskytte deres domæne.

Pressen skrev:

Underholdende fortsættelse i krimiserien om den synske og blinde efterforskningskonsulent. Dansk BiblioteksCenter

Anbefales varmt. Krimi-Cirklen

Som i de tidligere bøger om Sherry vikles man hurtigt ind i den spændende handling og denne bog er om muligt endnu mere nervepirrende og spændende end sine forgængere. * * * * * Bogrummet.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: George D. Shuman
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Katrin Agency
Omslagsgrafiker: Jentas
Originaltitel: Second Sight
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Pocket
Oversætter: Per Vadmand
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Jentas
Bredde: 112 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 156 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2011
Oplagsdato: 31 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776772482

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk