Et andet liv

Vis stort billede
Et andet liv

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Allan Olsen slog igennem med et brag i sit første møde med den danske offentlighed. Som 17-årig glarmesterlærling blev han spottet af filminstruktøren Morten Arnfred til rollen som Charly i ""Mig og Charly"". Debutfilmen indbragte Allan Olsen en Bodil for bedste mandlige hovedrolle, men den tidligere berømmelse førte også til et liv i overhalingsbanen. Både mentalt, fysisk og ikke mindst alkoholisk strammede Allan Olsen sin livsbue så kraftigt, at strengen sprang i 1993, hvor han måtte erkende, at han havde mistet kontrollen over sit eget liv.
Her kunne historien om Allan Olsen være endt i al sin gru, men han fandt en vej ud af helvede. Han tog en behandling på et hjem for alkoholikere og stiftede herigennem kendskab med AA-bevægelsen. I dag - ti år efter - er Allan Olsen stadigvæk alkoholiker. Men han drikker ikke.

I Et andet liv fortæller Allan Olsen levende om sit livs op- og nedture. Om opvæksten i et broget og charmerende arbejdermiljø i København og om hans tumultariske møde med filmverdenen. Om den både fantastisk spændende og opslidende metier et liv som skuespiller er. Med stor ærlighed og ikke mindst evnen til selvanalyse, beskriver han desuden i en række skarpe billeder gennem liv og karriere, hvilke enorme belastninger der knytter sig til et ukontrollabelt spiritusforbrug - ikke mindst når man befinder sig i en højspændt, egocentrisk verden, hvor egen behovstilfredsstillelse rangerer over andres behov, og hvor løgn, forstillelse og konstante aftalebrud bliver et omdrejningspunkt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Olsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People´S Press
Bredde: 111 mm
Højde: 179 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 186 g
Serie: People´s Price
Udgivelsesdato: 14 Nov 2007
Oplagsdato: 14 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552257

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk