Drengen i kufferten Lydbog - PRICE

Vis stort billede
Drengen i kufferten Lydbog - PRICE

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I kufferten lå der en dreng. En nøgen, lyshåret dreng, lille og spinkel, vel højst fire år gammel. Chokket fik hende til at vælte tilbage mod containerens ru plasticflade. Hans knæ var bøjet helt op til brystet, han var foldet sammen som om han var en skjorte, ellers havde han vel ikke kunnet være der. Hans øjne var lukkede, og hans hud skinnede bleghvidt i skæret af lysstofrørene. Det var først da hun så hans læber skilles, ganske let, at det gik op for hende at han var levende.
Nina Borg er Røde Kors-sygeplejerske. Hun arbejder med flygtninge i Danmark, både over og under jorden, og hun er vant til nødsituationer og pludselige udkald. Hun lever en stor del af sit liv i en verden andre danskere sjældent ser, selv om den er lige omkring os hele tiden. Det er en verden hvor afpresning, menneskehandel, mishandling og unødvendig død er hverdag; en verden hvor børn forsvinder hver eneste dag uden at nogen stiller spørgsmål.
Men Nina er ikke god til at lukke øjnene. Da hun finder drengen i den brune kuffert, forsøger hun at finde ud af hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt sig for at det her barn ikke får lov til bare at forsvinde. Det viser sig at være en livsfarlig beslutning.

Indtalt af Peter Zhelder

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Friis / Kaaberbøl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 142 mm
Højde: 125 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 105 g
Serie: Nina Borg #1
Udgivelsesdato: 11 Apr 2010
Oplagsdato: 29 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559737

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Drengen i kufferten Lydbog - PRICE Peoples Press