Dexters dunkle drømme

Vis stort billede
Dexters dunkle drømme

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen Dexters dunkle drømme er basis for er en amerikansk thriller-tv-serie (Dexter) som vises på TV3 - og som har nærmest kult-agtig status over alt i verden.

Dexter Morgan er ansat som kriminaltekniker ved politiet i Miami. Han ser godt ud, er veltalende og charmerende. Samtidig er han en iskold seriemorder.

Dexter er drevet af en indre trang, som får ham til at synes, det er en rigtig god idé at tage livet af andre mennesker på bestialsk maner. Og da han en dag støder på ofrene for en anden seriemorder, fyldes han med beundring over den dygtighed, som morderen lægger for dagen. Mordene er udført med en finesse, som var de udført af Dexter selv.

Efterhånden som flere ofre for den ukendte seriemorder dukker op, bliver Dexter stadig mere optaget af sagen. Han drømmer om mordene om natten, og hans evne til at vide, hvad der vil ske, er overraskende, selv for en ekspert som Dexter. Og tvivlen begynder at melde sig: kan det tænkes, at det faktisk er ham selv, som har udført disse mord, uden at vide det? Er han da blevet rablende gal? Myrder han unge prostituerede i søvne?

Det ville ligne Dexter dårligt - for uanset hvor modbydelige hans forbrydelser hidtil har været, så har Dexter en ufravigelig regel - han myrder kun andre seriemordere!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeff Lindsay
Sideantal: 327
Sprog: Dansk
Originaltitel: Darkly dreaming Dexter
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Jesper Bøllehuus
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Mrs. Robinson
Udgivelsesdato: 19 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788764504958

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Dexters dunkle drømme Mrs. Robinson