Den sidste patriot

Vis stort billede
Den sidste patriot

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nervepirrende action-thriller af højeste karat.

New York Times bestseller om en ældgammel hemmelighed, som måske kan stoppe militant islamisme, uden at affyre et eneste skud.

Nr. 1 på New York Times bestsellerliste.
Den tidligere Navy Seal, Scot Havarth kæmper en desperat kamp for at finde frem til en hemmelighed, som vil kunne sikre den fredelige sameksistens mellem vesten og den islamiske verden.

Scot Harvath har ellers trukket sig tilbage fra tilværelsen som hemmelig agent og anti-terror-ekspert, men da en bilbombe eksploderer uden for en parisisk café, bliver han nødt til at vende tilbage. Nærmest ved et tilfælde redder Scot det påtænkte offer for attentatet. Og nu bliver han impliceret i en forbløffende og farefuld kamp for at afsløre en hemmelighed så betydningsfuld, at den vil kunne fjerne det ideologiske grundlag for den militante islamisme.

Mens den amerikanske regering kæmper for at bringe opdagelsen frem i lyset, prøver stærke kræfter desperat at forhindre sandheden i at komme frem.

Scott Havarth er den ærkeamerikanske helt. Han er som skabt til et USA, som stadig lider under følgerne af begivenhederne den 11. september.

Den sidste patriot blev nomineret som Best Thriller of the year 2008 The International Thriller Writers Association.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Brad Thor
Sideantal: 331
Sprog: Dansk
Originaltitel: The last patriot
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Annemette Fogh
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Mrs. Robinson
Udgivelsesdato: 19 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788764504903

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Den sidste patriot Mrs. Robinson