Aldrig mere fri LYDBOG PRICE

Vis stort billede
Aldrig mere fri LYDBOG PRICE

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
I Skelbækgade på Vesterbro bliver en kvinde en sen nat fundet dræbt inde i en gård. Gerningsstedet er meget blodigt, for nogen har skåret halsen over på hende på usædvanlig brutal vis.

Sammen med et hold kolleger fra Københavns Politigård er kriminalassistent Louise Rick i gang med at efterforske sagen, da hun bliver ringet op af sin veninde, Camilla Lind. Camilla er kriminalreporter på Morgenavisen og vil høre, om der er nyt i sagen, men samtidig er hun dybt rystet over en oplevelse, hun selv har haft samme morgen, da hendes 10-årige søn på vej til skole fandt et efterladt spædbarn.

Alle spor i sagen fra Skelbækgade peger mod organiseret kvindehandel fra Østeuropa, og inden længe står det klart for Louise, at bagmændene er en flok nådesløse gangstere, som foragter kvinder, ikke betænker sig på at dræbe enhver, der kommer i vejen for dem, og skrupelløst indkasserer gammel gæld, hvis det kan gavne deres meget lukrative forretning.

Sara Blædel, født 1964, er journalist. Hun debuterede i 2004 som krimiforfatter med Grønt støv, den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Hun fik sit store gennembrud i 2005 med andet bind i serien, Kald mig Prinsesse, som i 2007 blev fulgt op af tredje bind, bestselleren Kun ét liv.
Indlæst af Karen Abrahamsen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Blædel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lydbog
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 145 mm
Højde: 125 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 104 g
Udgivelsesdato: 19 Sep 2010
Oplagsdato: 19 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771081428

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Aldrig mere fri LYDBOG PRICE Peoples Press