18 sekunder

Vis stort billede
18 sekunder

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Andre bøger af forfatteren: Fortabte Piger (2010), Et Andet Syn (2010) og Det Sidste Suk (2009).

Sherry Moore er både blind og blændende smuk, og hun har en usædvanlig evne. Hun kan ’se’ de sidste 18 sekunder af en afdød persons liv ved blot at berøre liget.

Som barn blev Sherry fundet i sneen på en trappe. Hun havde fået en hovedskade, der berøvede hende synet, og hun havde glemt sin fortid. Sherry opdager, at hun via en sjette sans kan ’se’ ind i de dødes verden, og hun lærer at udnytte sine evner til at hjælpe andre. Hun stiller sine evner til rådighed for politiefterforskninger, hvor betjentene står over for tilsyneladende uløselige mysterier.

Seriemorderen Earl Sykes blev nok dømt – men aldrig for sine mord. Ved sin prøveløsladelse vender Sykes efter tredive år tilbage til badebyen Wildwood i New Jersey. Han begynder igen at bortføre unge kvinder fra øde områder langs strandpromenaden til sine grusomme torturlege.

De unge kvinders forsvinden minder på grufuld vis om flere uopklarede sager fra 1970’erne, og kriminalinspektør Kelly O’Shaughnessy står pludselig over for en serie af voldsomme forbrydelser af ufattelige dimensioner.Kelly drives af et desperat ønske om at kunne stoppe de blodige begivenheder. Hun må derfor tage imod Sherrys tilbud om hjælp. Men ingen af de to kvinder har forudset konsekvenserne af deres samarbejde.

Snart er de selv jagede!!!!!!

Pressen skrev:

Det er en isnende, kold og uhyggelig historie. Der er gode spændende miljøer - og persontegningerne, ikke mindst af bipersonerne, er perfekte. Joh, det er ikke en krimi man glemmer lige med det samme … Anbefales. Krimi-Cirklen

...virkelig spændende og bør blive et hit. DanskBiblioteksCenter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: George D. Shuman
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Katrin Agency
Omslagsgrafiker: Jentas
Originaltitel: 18 Seconds
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Pocket
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Jentas
Bredde: 111 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 242 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2009
Oplagsdato: 07 Apr 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776771171

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk