Vis stort billede
Zé

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fattigdom sætter altid spor. Hos Zé er det øjnene. Han er en dygtig politimand, smuk som en gud, men født af fattige forældre. Bag sine Ray Ban-solbriller, som han bærer døgnet rundt, skjuler Zé et blik, der vidner om fattigdom og elendighed. I et Brasilien, hvor de sociale og etniske fordomme stadig er fremherskende, vil alting altid være sværere for ham. Hver eneste dag må han bevise, at han er den bedste, for ingen giver en politimand fra favelaen en chance.

Som ny tilflytter i Brasilia, en surrealistisk by midt på en gold højslette, bevæger han sig ud i minefyldt terræn allerede i sin første efterforskning. Liget af en prostitueret kvinde bliver fundet på et bordel i udkanten af byen. Både hans overordnede, en uhæderlig politimand med kropsbygning som en okse, og retsmedicineren fastholder, at pigen er død af en overdosis. Men liget bærer tegn på mishandling, vidneudsagnene stemmer ikke overens, og en mystisk limousine er blevet set køre væk fra gerningsstedet, så Zé nægter at skrinlægge sagen. Hans eneste hjælp kommer fra vidnet Carmelita, rengøringskonen fra bordellet. Hun er en kvinde, der ligesom Zé bærer sporene fra et liv i rendestenen på sin sublime krop.
er det første bind i trilogien Stenbukkens blod . Med sin lidenskabelighed, voldsomhed og hallucinatoriske realisme løftede den Bernard Mathieu op blandt de allerstørste franske krimiforfattere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bernard Mathieu
Sideantal: 299
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Arnaud De Grave
Originaltitel: Zé
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Tang
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Arnaud De Grave
Udgiver: Labyrint Forlag I/S
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 325 g
Serie: Stenbukkens blod
Udgivelsesdato: 31 Aug 2012
Oplagsdato: 31 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792452085

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk